NEW STEP BY STEP MAP FOR مقدار مصرف شربت کوریزان سرماخوردگی و آنفولانزا

New Step by Step Map For مقدار مصرف شربت کوریزان سرماخوردگی و آنفولانزا

New Step by Step Map For مقدار مصرف شربت کوریزان سرماخوردگی و آنفولانزا

Blog Article

وی افزود: از سوی دیگر گروهی از ویروس‌ها، از جمله ویروس آنفلوآنزا عامل ایجاد عفونت‌های حاد و شدید تنفسی بوده که منجر به درگیری، ابتلا و بستری طیف وسیعی از افراد جامعه می‌شوند. باید توجه کرد که بیماری آنفلوآنزا معمولا هرساله بین پنج تا ۱۰  درصد  بالغین و ۲۰ تا ۳۰ درصد  کودکان را مبتلا می‌کند.

دریافت واکسن آنفولانزا برای افرادی که قصد دارند احتمال ابتلا به این بیماری را کاهش دهند پیشنهاد می­‌شود اما با این حال استفاده از واکسن آنفولانزا برای افراد زیر واجب می‌­باشد.

در ادامه­‌ی این مقاله به روش­های درمان بیماری ذات الریه و تب می­‌پردازیم.

اگر بیمار هستید، حداقل ۲۴ ساعت پس از فروکش کردن تب در خانه بمانید تا احتمال مبتلا کردن دیگران را کاهش دهید.

چای زنجبیل یا زردچوبه را با عسل و لیمو بنوشید. مصرف چای زنجبیل به دلیل اثرات ضدالتهابی آن برای آنفولانزا نیز مفید است. همچنین با ترکیبات خود که التهاب را کاهش می‌دهد به تجزیه مخاط کمک می‌کند.

در صورت دسترسی نداشتن به آب و صابون، از ضد عفونی‌کننده‌های دست استفاده کنید.

دانشگاه علم و فناوری‌ سیاسی فرهنگی و هنری اقتصادی اجتماعی جهان ورزشی استان ها عکس ویدئو گرافیک صوت بازار پیشرفت زندگی ایسنا+ دوشنبه ۲۰ فروردین ۱۴۰۳ - ۱۵:۰۸

ویروس آنفلوآنزا همواره در حال جهش و تغییر است. به همین دلیل، هر سال علائم آنفولانزا جدید ممکن است کمی تغییر کند یا پزشکان برای درمان آنفولانزای جدید از داروهای متفاوتی استفاده کنند.

حتما بخوانید : آنفولانزا در کودکان: علائم، پیشگیری و درمان

به لطف واکسیناسیون، از بیماری‌های شدید و عوارض جلوگیری می‌شود. محافظت از واکسن بین ۷۰-۹۰٪ است. افرادی که ابتدا باید واکسینه شوند:

بعد از تزریق واکسن آنفلوآنزا ممکن است تا چند روز احساس کوفتگی و درد داشته باشید.

آنفولانزا یک عفونت ویروسی مسری است که توسط ویروس‌های آنفولانزا ایجاد می‌شود و بینی، گلو و گاهی ریه‌ها را تحت تأثیر قرار می‌دهد و علائمی مانند شروع ناگهانی لیست داروهای آنفولانزا تب بالا، سرفه، خستگی و درد عضلانی دارد. بیماری آنفولانزا به عنوان یک بیماری فصلی شناخته می‌شود، معمولاً در ماه‌های زمستان که بسیاری از اقشار جامعه بیمار می‌شوند و به یک بیماری همه‌گیر تبدیل می‌شوند، بیشتر دیده می‌شود.

تا حد امکان، از مکان‌های شلوغ دوری کنید. آنفولانزا در مناطق شلوغ (مراکز مراقبت از کودکان، مدارس، ساختمان‌های اداری، سیستم حمل و نقل عمومی و…) به راحتی انتشار می‌یابد.

یک متخصص کودکان و فوق تخصص نوزادان، با اشاره به واکسیناسیون کودکان بر علیه بیماری آنفلوآنزا، درباره چگونگی و بهترین زمان تزریق این واکسن و بایدها و نبایدهای آن توضیح داد.

Report this page